Betöltés folyamatban...
2013. november 9., szombat

Tamás Zsuzsánna tapasztalatai

A hátgerincfájdalmak jelentősen enyhültek


Tamás Zsuzsi - hegedűművész
Tamás Melinda Zsuzsánna vagyok. 2008-ban hallottam először a Bowen terápiáról, mint hatékony gyógyítómódszerről, miután autóbalesetet szenvedtem és a lombáris 1-es csigolyám durván sérült, eltört és komoly hátgerincferdülésben is szenvedtem.

Akkor még nem volt lehetőségem Bowen terápiára járni, de amióta Sipos Áronhoz járok kezelésre (2013. február óta) jelentős változásokat észleltem.

Az első jelentős változás a pszichikai állapotommal hozható összefüggésbe, ugyanis a terápiák után egyre kiegyensúlyozottabb lettem, igaz rengeteget aludtam és megnőtt az alvásigényem.

Már az első alkalmakkor éreztem energetikailag is az energiarendszeremen ezek elrendeződését. Ezt a folyamatot még a terápia után két nappal is gyakran éreztem.

Fizikai javulás is következett be, mert már csak ritkán, többnyire időjárásváltozáskor érzek fájdalmat a gerincbántalmak miatt.

Nyáron részt vettem egy felmérésen, melyet a Spinal mouse-szal végeztek, ahol már nem gerincferdülés jött ki a teszt eredményeként, hanem csak gerincferdülésre utaló apró jelek.

Szakorvosnál még nem voltam, de továbbra is kitartóan folytatjuk a kezeléseket Áronnal és alig várom, hogy még egy pár hónapnyi kezelés után szakorvoshoz is forduljak, mert biztos vagyok benne, hogy ők is alátámasztják a Spinal mouse által végzett teszt eredményeit, hacsak nem lesznek addigra még jobbak az eredmények.

Hálás köszönetem Áronnak és a Bowen terápia feltalálójának.


Tamás Zsuzsánna
2013. október 3.

 
TOP