Betöltés folyamatban...
2014. február 17., hétfő

Sánta Ágnes tapasztalatai

A pajzsmirigyhormon-szint jelentősen javult


Sánta Ágnes tapasztalatai - Bowen terápia
Nevem Sánta Ágnes, 25 éves vagyok; pajzsmirigy alulműködéssel és policisztás ovárium szindrómával diagnosztizáltak ezelőtt 5 éve. Többfajta hormonális gyógyszert is szedtem ezekre a problémákra; sok mellékhatással és egyik sem segített megoldani végleg a problémáimat.

Az újságban olvastam, hogy lehetőség van a Bowen terápiát kipróbálni.
Utánaolvastam és elhatároztam, hogy kipróbálom. Már első alkalomkor másként éreztem magam; ez az egy óra mindig segít ellazulni; az izomtónusom sokkal "relaxáltabb", mivel eddig hátfájásom is volt.

Másfél hónapja kezdtem el a Bowen terápiát és azóta sokat változott a közérzetem. Sokkal több az energiám, kiegyensúlyozottabbnak, nyugodtabbnak és erősebbnek érzem magam.

Jobban is alszom; sok ideig volt probléma az alvásommal.

Mostanában jobban odafigyelek a táplálkozásomra is, Áronnak köszönhetően megváltoztattam az eddigi hibás táplálkozási szokásaimat is.

A terápia után egy hónappal vérvizsgálatokat készítettem, és mondhatni minden eredmény jó. A pajzsmirigyhormon-szint jelentősen javult és egyéb hormonszintek is rendben vannak.

Mindenkinek ajánlom a terápiát, aki természetes módon szeretné megközelíteni problémáit és változtatni szeretne az életmódján.


Sánta Ágnes
2013. december 12.

 
TOP