Betöltés folyamatban...
2014. december 2., kedd

~ Annyira jól éreztem magam, hogy muszáj volt rágyújtanom ~dohányzás - bowen terápiaAz egyik kedves páciensemmel beszélgettem a múlt nap, kérdezősködtem hogyléte felől, hogyan telnek napjai az első Bowen-kezelés óta.

Meglepően pozitív visszajelzést kaptam tőle, hisz csak 1 kezelésen vett részt eddig: jobban alszik, sokat javult a közérzete, energikusabbnak érzi magát, fájdalmai is enyhültek. Szerintem ez kezdetnek fantasztikus eredmény.

Aztán halkan bevallotta, hogy egyik nap nem tudta mit kezdjen magával.
Annyira elemében érezte magát, annyira duzzadt az erőnléttől, hogy rá kellett gyújtson. Pedig néhány hónapja lemondott a dohányzásról és az egészséges életmódot választotta.

Annyira jól éreztem magam, hogy muszáj volt rágyújtanom.
Cristina R.


A tékozlás


Ekkor eszembe jutottak az első spontán meditációs éveim, amikor még csak ismerkedtem a meditáció fogalmával, a meditatív, feltöltő állapotokkal, melyek belső erővel és erőnléttel ruháztak fel. Ám gyakran nem is tudtam mit kezdjek vele, csak úgy jól éreztem magam. Elmentem bulizni, és persze eltékozoltam azt a kellemes, fennkölt és tiszta állapotot, amelyet elértem meditáció közben.
Bevallom, nekem is kellett néhány év, amíg elhatároztam magam, és elkezdem a belső energiát tisztelni, majd megtartani.

lottó nyertes - pazarlásHogy jobban megértsd a helyzetet: olyan ez, mintha nyernél a lottón, ám a nyeremény egy részét nem fektetnéd be bizonyos üzletekbe vagy bármibe, hanem luxuskörülmények között felélnéd az összes vagyonod, és 1 év múlva arra ébrednél, hogy semmid sincs. Vagyis eltékozoltad a jutalmad, a nyereményed, a nyereséged.

Így hát teljesen megértem Cristinát, nem tudta mihez kezdjen a gyógyító, felemelő állapottal. Szokatlan volt számára, és kénytelen volt elpazarolnia a nyereségét.


Az egyensúly


A Bowen terápia egyensúlyba hoz, a szervezetedtől függ, hogy Neked épp mire van szükséged. Energizál vagy belassít, megnyugtat.

Ám Neked kell önmagadra figyelned, Neked kell vigyáznod arra, hogy a hétköznapokban ne okozz visszaesést. Továbbá mindazt, amit egy kezelés nyújt, azt ne tékozold el, hanem tanuld meg a saját magad hasznára fordítani.


egyensúly bowen terápiával - kolozsvár


 
TOP