Betöltés folyamatban...
2015. június 21., vasárnap

Deák Ildikó tapasztalatai

Már az első kezelés után a fájdalmak sokat enyhültekDeák Ildikó tapasztalata a Bowen terápiáról
Deák Ildikó vagyok, 48 éves, egészségügyben dolgozom jelenleg mint nővér, az Intenzív osztályon.

Lassan 25 éve dolgozom az egészségügyben, amire ráment a hátgerincem is, mivel nem volt könnyű. Annyira begörcsölt a nyakam, hogy reggelente sokszor gondolkodtam, hogy is keljek föl az ágyból. A fájdalmak állandó jellegűek voltak a tarkó, hát és derék részen, meg a vállakon annyira nagy volt a fájdalom, hogy éjszaka is sokszor felébredtem bele.

Kipróbáltam a fizioterápiát, de mivel vérnyomásom is van, annyira felzavart, megnőtt a vérnyomás is, hogy nem tudtam végig csinálni és alig jöttem utána helyre.

Az interneten láttam meg a Bowen terápiát, Sipos Áron kolozsvári Bowen terapeuta többszörös nyereményjátékot is, meg a kezelés módjáról videót is tett fel, ott láttam meg és kezdtem gondolkodni, hogy ki fogom ezt is próbálni.

Már az első kezelés után a fájdalmak sokat enyhültek, a 3.-4.-ik kezelés után már fel tudtam emelni a kezem és a 6.-ik után már azt mondhatom, hogy szinte semmim sem fáj. Még előjönnek, ha többet dolgozom, de meg is szűnnek hamarosan.

Nagyon szépen köszönöm Áronnak, mert én már nem is tudtam milyen fájdalom nélkül élni és ajánlanám bárkinek, akinek hasonló panasza van, a siker 100%-os.Deák Ildikó (0749.613.196)
2015. június 1.


 
TOP