Betöltés folyamatban...
2015. június 27., szombat

Vrannai István tapasztalatai

Már a második terápia után javulást éreztem


ujratalpon.ro - Vrannai István tapasztalatai a Bowen terápiáról
Vrannai István vagyok, 56 éves, egy eléggé komoly problémám adódott az elmúlt hónapban, valószínűleg egy gerincbecsípődésem volt, amitől a jobb vállam nagyon fájt. Nem tudtam a kezemet, az egész karomat mozgatni, nem tudtam felemelni és állandó fájdalmat éreztem, mely a vállamból indult ki, a felső karomon keresztül egész az alkaromig és a kézfejemben végződött. Ez a fájdalom állandóan mozgott, hol itt fájt, hol ott fájt, attól függően, hogy milyen pozicióban volt a kezem.

Főleg az éjszakák voltak nagyon rosszak, mert nem tudtam egyik oldalamra sem feküdni. Ha jobb oldalra feküdtem, akkor nyomódott a kezem és fájt, ha bal oldalra feküdtem és lecsüngettem, akkor szintén fájt.

Sokmindent megpróbáltam, mindenféle kenőcsöt, sajnos egyik sem vezetett semmiféle javuláshoz.

A Bowen terápiáról a barátnőmtől szereztem tudomást, ő mondta, hogy Sipos Áron foglalkozik ezzel a Bowen terápiával és meg kellene próbáljam.

Jöttem, megbeszéltem, fogadott, nagyon kedves volt.
Már a második terápia után javulást éreztem, sőt, a harmadik terápia után már nem fájt egyáltalán. Azért még folytattam (összesen) 5 kezelést a kezemre, most a lábamnál adódott egy hasonló probléma, most elkezdtük a hatodik terápiával a lábamat kezelni.


Vrannai István
2015. június 24. 
TOP