Betöltés folyamatban...
2015. október 24., szombat

Egy igazi meglepetés


A tavalyi évben számos meglepetés ért, főleg negatív értelemben.

Nem tudom veled mi történik mostanság, miként viseled az őszi időjárást vagy ki mivel lepett meg téged, ám be kell vallanom, a múlt szerdán engem viszont kellemesen meglepett valami, jobban mondva valaki valamivel.


Már több, mint másfél éve a szerdáim korán indulnak.

Ez mostanában hajnali 5:35-ös kelést jelent, mégpedig azért, mert online skype-os Yuan-Chi Tai Chi Chuan leckéket veszek az ausztrál Ric Lum mestertől, 6:15-ös kezdettel. Egészen elégedett vagyok a fejlődéssel, hamarosan kezdő oktató szintre kerülök, ez angolul a Junior Intructor szint.


Az idei év márciusától engedélyt kaptam Ric Lum-tól egy kolozsvári gyakorló csoport létrehozására, mely természetesen meg is történt. Kedd esténként találkoztunk a Hajnal negyedi Permakultúrás otthonban, nyártól viszont szüneteltünk. Augusztus végétől pedig kivonultunk a központi parkba, ám a találkozásokat rendkívül befolyásolta az időjárás. No de így is voltak új érdeklődők, akik a parkban kezdtek megismerkedni a Yuan-Chi Tai Chi-val.

Közben a Permakultúrás otthonban megváltozott az órarend és elveszítettük a keddi napot. A lehűlt időjárás miatt jelenleg a gyakorló csoport kissé szétszéledt, viszont van egy jó hírem, novembertől találtam egy termet a központban a Lothus Center berkeiben, ezt fogom bérelni. És egy új tanfolyamot is indítok november 17.-ei kezdettel.No de visszatérve a múlt szerdai napra, reggel 9 után beértem a munkahelyre és egy nagyobb boríték fogadott az íróasztalon.
Na ez meg mi lehet, gondoltam magamban...
Megtapogattam, kibontottam, s látom egy vastagabb papír van benne, kezdem előhúzni...
s hát ez volt az...
Az egyik profilképem grafikai változata :-)

Nézegettem...
mondom magamban: nem hiszem el...
s a kollégáknak mutogattam az irodában...
Ez egy wow ajándék.

Orbán Ferencz alkotása, aki múlt hónapban vett részt 2 Tai Chi találkozón. Ez tényleg egy igazi meglepetés számomra! Hálás köszönetem érte.


Hogy kivel fog még összehozni a sors, az a jövő titka.
De ki tudja, lehet, hogy épp te fogsz majd valamikor valahol Ferivel találkozni, és akár a te fotód egyikét véled majd felfedezni grafikában, egy borítékban az egyik asztalodon.


Hát csak ilyet és ehhez hasonló meglepetéseket kívánok neked is. 
TOP