Betöltés folyamatban...
2016. november 27., vasárnap

Bowen vége


Voltál-e már olyan helyzetben, hogy kijelentettél valamit, majd kis idő után meggondoltad magad?

Átéltél-e már olyas valamit, hogy nagy lelkesedéssel kezdtél bele valamibe, végezted, csináltad, majd pedig abbahagytad vagy jobbnak láttad abbahagyni?
2013-ban, immár több, mint 3 évvel ezelőtt indítottam el az ujratalpon.ro weboldalt, és nagy lázzal végeztem a Bowen terápia tanfolyamait, közben ingyen tartottam kezeléseket is.

2014 februárjában levizsgáztam és megszereztem az Ausztrál Bowen Akadémia oklevelét és komolyabban foglalkoztam a terápiával, mint előtte. Nagy lelkesedéssel és lendülettel haladtam előre, az Igentessék-ben hírdettem a szolgáltatásomat. Voltak személyek, akiknek beváltak a kezelések, és olyan esetekkel is szembesültem, melyekben nem értem el a kívánt eredményt. Összességében azért elmondhatom, hogy 60-65%-os volt nálam azok száma akiknél beváltak a kezelések és érezték a pozitív hatásait.

2015 második felében megszereztem a Haladó Alkalmazó fokozatát az Ausztrál Bowen Akadémiának. Ekkor már birtokában voltam a protokolloknak is, melyeket krónikus betegségek kezelésére javasolnak, ám az ilyen jellegű kezelések eltarthatnak akár fél évet is.

2016 szeptemberében megszületett a várva várt gyerekünk, kislányunk, Jázmin. Előtte tudtam, hogy nem lesz annyi szabad időm, mint előtte volt és elkezdtem a Bowen terápia alkalmazásának korlátozását. Felmondtam a terembérlést, a hírdetéseket és csakis hétfőn tartottam kezeléseket.


Egész addig a Bowen kezeléseket szabadidőmben vállaltam be, tehát 8 órás munkanap előtt, vagy után. Ez rohanással járt, és akár mínusz órákat is begyűjtöttem a munkahelyemen. Olyan hétfői napom is volt, amikor reggel 8-tól este 10-ig távol voltam az otthontól és alig láttam a feleségemet.

Összegezve a befektetett időt, energiát és az anyagiakat, így utólag bárki azt mondaná, nem érte meg. Akinek üzleti érzéke van, a helyemben fél év elteltével abbahagyta volna az egészet. Anyagilag a befektetés egy totál csőd volt, mert a tanfolyam díja egészen borsos.


Engem viszont hajtott valami. 

>> az, hogy segíthetek az embereknek enyhíteni a panaszaikon
>> az, hogy kapcsolatba kerülhetek ismeretlenekkel és más-más személyiségtípusokkal
>> az, hogy feljesszem az üzleti érzékemet
>> az, hogy kipróbáljam magam, a bíróképességemet, a türelmemet, a kedvességemet, a hozzáállásomat


És ezek után, az ilyen tapasztalatok megszerzésével azt mondhatom, hogy mégis megérte. Mert anyagilag a bevételem java részét elvitte a bérdíj, a reklám díja valamint az üzemanyag és a generált mínusz órák a munkahelyemen.


Viszont a komfortzónámból kiléptem, cselekedtem, kipróbáltam, tapasztalatokat szereztem.


Aminek van kezdete, annak van vége is.
2016 decemberében abbahagyom a Bowen kezeléseket.

December 5.-én vége, lezárok egy fejezetet és nekikezdek egy újnak.

bowen terápia vége


Nem tudom pontosan mit hoz a jövő, de egy biztos, a Yuan-Chi Tai Chi Chuan tanfolyamok életben maradnak, ez az, ami közelebb áll hozzám, a személyiségemhez, és ez az a meditáció mellett, amivel az emberiséget segíthetem. Hú, lehet nagy szavak ezek, de úgy érzem, hogy ez az, ami képes egy valódi átalakulást létrehozni a gyakorlóban, és ez az, ami engem tovább hajt.


Az hogy segíthetek abban, hogy 
>> jobb legyen a koordinációs képességedet és az egyensúlyod,
>> fejleszd a türelmed,
>> növeld a tudatosságod,
>> tisztuljon az elméd (gondolataid, érzelmeid)


Ez pedig pozitív kihatással van az életed minden területére, legyen az dolgozás egy stresszes munkahelyen, legyen szó otthoni takarításról vagy akár gyereknevelésről...


Végezetül pedig köszönöm mindenkinek az elmúlt 3 év kellemes emlékeit, és azt, hogy fantasztikus emberekkel hozott össze a sors!


Kattints IDE és szemezgess a visszajelzésekből, régebbi bejegyzésekből.


Szeretettel várlak a következő Tai Chi tanfolyamon!


Baráti üdvözlettel,
Áron

 
TOP