MagamrólGyerekkorom óta kedveltem a számítógépet, igaz, hogy inkább a játékok miatt. Valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy jelenleg programozóként dolgozom. De a számítógépet nem csak a szakma kedvéért használom, hanem több blog, weboldal szerkesztőjévé is váltam. Ilyen például az Éberség blog, a Góbémeditáció, a Fara Ganduri, az Adi Guru vagy épp az Újra talpon.


Sipos Áron Tamás, kolozsvári Bowen terapeuta

Ugyancsak gyermekkoromban keltették fel a figyelmem azok a képek és filmek, melyekben harcművészetet vagy meditációt láttam. Amikor a családtagjaimat faggattam erről, sosem kaptam kielégítő választ. Így az idő teltével elkezdtem kutakodni e témában és már több mint egy évtizede, hogy megismerkedtem a spontán meditációval. Ezt immár napi rendszerességgel gyakorlom.

Szeretek utazni, olvasni, meditálni, és - mint már tudod -, blogot írni.

Kedvelek minden olyan újdonságot, mely a fenntarthatóságot és a haladást szolgálja.
Hálás vagyok az isteninek mindazért, hogy megismertetette velem a Spontán meditációt, a Bowen terápiát, a Permakultúrát, a Yuan-Chi Tai Chi Chuant, és az Erőszakmentes kommunikációt, melyekből nap mint nap ihletet meríthetek.

A Bowen terápiával 2013 elején kezdtem el ismerkedni, mivel több embertől hallottam a jótékony hatásairól, köztük nagybátyámtól is, aki biza komoly hátgerincproblémákkal küszködik. Saját bőrömön is tapasztaltam, így az eddig megszerzett tudást igyekszem alkalmazni azokon, akiknek szükségük van rá, illetve segíthet rajtuk.


Üdvözlettel,
Áron  
haladó szintű Bowen terapeuta,
junior szintű Yuan-Chi Tai Chi Chuan oktató


Sipos Áron Tamás - okleveles Bowen terapeuta - BOWTECH


Elérhetőségem

 
TOP